Om webbplatsen

På webbplatsen finns information om IVO:s verksamhet. Här finns också ingångar till myndighetens olika tjänster. IVO uppdaterar och förbättrar ständigt webbplatsen för att du som besökare ska få ut det mesta av ditt besök.

Hitta på webbplatsen

Webbplatsen har sidor riktade till både privatpersoner och vård- och omsorgsgivare. Under dessa hittar du svar på vanliga frågor, kontaktinformation och ingångar till IVO:s tjänster.

Använd gärna sökfunktionen och de olika filtreringsalternativen för att hitta information snabbare.

Utskrifter och dokument

Webbsidor och dokument är anpassade för att kunna skrivas ut. Välj "Skriv ut" i din webbläsares meny eller ladda ner dokument och skriv ut senare. Blanketterna kan skrivas ut och fyllas i för hand eller laddas ned och fyllas i på skärm. 

För att läsa dokument i PDF-format så behöver du först ha installerat gratisprogrammet Acrobat Reader. 

Kakor

Kakor(eller cookies) är spår som ditt besök lämnar efter sig på denna webbplats och på din dator eller enhet. De finns för att förbättra funktionaliteten vid ditt besök och för att IVO ska få statistik över hur myndighetens webbplats används. Du kan blockera användningen av kakor i din webbläsare. Läs mer om vilka kakor som används.

Tillgänglighet

IVO arbetar hela tiden för att göra webben och myndighetens e-tjänster så tillgängliga som möjligt. Läs om hur hur vi tillgänglighetsanpassat ivo.se.

Senast uppdaterad 2024-01-08