Om webbplatsen

På webbplatsen finns fakta och information om Inspektionen för vård och omsorgs (IVO) verksamhet. Vi arbetar löpande med att uppdatera och förbättra webbplatsen för att du som besökare ska hitta rätt.

Struktur

Webbplatsens huvudingångar är För privatpersoner, För yrkesverksamma, Anmäla och rapportera, Tillsyn, Tillstånd, Register, Publicerat, och Om IVO. Under dessa rubriker hittar du information om myndigheten och vår verksamhet.

Hitta det du söker

Utöver huvudingångarna kan du se informationen på webbplatsen med hjälp av vänsternavigeringen. Även Webbkartan kan hjälpa dig att hitta i strukturen.

Se var du är

En rad länkar (brödsmulor) visar sidans placering. Du kan se var i webbstrukturen du befinner dig och du har hela tiden möjlighet gå tillbaka. Du hittar länkarna under huvudmenyn på alla sidor.

Sök

Sökmotorn är ett effektivt sätt att hitta det du söker. Du hittar vår sökfunktion högst upp på varje sida.

Länkar

Länkar markeras med en avvikande färg. Länkar till dokument öppnas i ett nytt fönster.

Dokument

PDF-fil. Länken öppnar ett PDF-dokument i ett nytt fönster. För att kunna läsa pdf-filer behövs gratisprogrammet Acrobat Reader.

Word-fil. Länken öppnar ett Word-dokument i ett nytt fönster.

Rekommenderade webbläsare

IVO:s webbplats fungerar bra i moderna webbläsare som stöder webbstandarder satta av W3C. Det är till exempel nyare versioner av Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer och Google Chrome.

​IVO:s behandling av personuppgifter.